Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Prins Harry: “Jag vill ha en familj – inte en institution”

Inför lanseringen av sina memoarer har prins Harry ställt upp på två nya intervjuer där han diskuterar sin familj. “De har inte visat någon som helst vilja att försonas”, säger han i en intervju med tv-kanalen ITV.

Foto: CBS 60 minutes

2020 lämnade prins Harry och Meghan Markle Storbritannien och sina uppdrag för det brittiska kungahuset, ett drag som kom att kallas för “Megxit” i brittisk media. Nyligen släppte hertigen och hertiginnan av Sussex en Netflix-dokumentär om den turbulenta tiden, och inom kort kommer dessutom prins Harrys memoarer att publiceras: boken Spare.

Kommer inte återvända

Inför det kommande boksläppet har prins Harry ställt upp på två intervjuer, en med den brittiska tv-kanalen ITV och en i det amerikanska programmet 60 Minutes på CBS News.

Foto: CBS 60 minutes

Intervjun i 60 Minutes kommer att släppas söndagen den 8 januari. I ett klipp som publicerats på programmets Twitter-konto får prins Harry frågan om han någonsin kan se sig själv återvända till sin forna position i det brittiska kungahuset huset – varpå han genast svarar nej.

Vill ha tillbaka sin pappa

Även ITV har publicerat en kort klipp från sin intervju med prins Harry. I klippet säger prins Harry bland annat att han “vill ha en familj, inte en institution”, och att han vill ha sin pappa och bror tillbaka. Samtidigt säger han:

“De har inte visat någon som helst visa att försonas”.

Spare kommer ut den 10 januari. Enligt förlaget Randomhouse illustrerar boken ” en anmärkningsvärt berörande personlig resa från trauma till helande”. De har även beskrivit boken som “rå, orubblig” och “full av insikt, uppenbarelse, självrannsakan, och visdom om kärlekens eviga kraft över sorg”.

Källa: People

Spare - Prince Harry The Duke Of Sussex KÖP

Spare - Prince Harry The Duke Of Sussex

Förboka här!

Pris: 286 kronor.

Finns även hos Adlibris!

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!