Nöje

Prins Harry kommer på kung Charles kröning – Meghan stannar i USA

Länge har det spekulerats om huruvida prins Harry och hans hustru Meghan kommer närvara vid kung Charles kröning. Nu har det brittiska kungahuset bekräftat att prins Harry kommer, medan Meghan inte gör det.

Foto: Shutterstock

I början av maj är det dags för kung Charles kröning, ett historiskt ögonblick som kommer att firas med olika evenemang under tre dagar. På grund av den infekterade stämning som råder mellan prins Harry och resten av den brittiska kungafamiljen har många dock ställt sig frågan: kommer Harry att närvara på kröningen?

Vill stötta sin far

Nu har Buckingham Palace bekräftat att prinsen visserligen kommer att närvara men att hans hustru Meghan kommer att stanna hemma i Kalifornien tillsammans med deras två barn, Archie och Lilibet.

Enligt en vän till prins Harry närvarar han på kröningen för att han vill stötta sin far, men han kommer inte att stanna i Storbritannien under de tre dagar som har avsatts för olika evenemang i samband med händelsen.

People rapporterar att Meghan kommer att fira Archies fjärde födelsedag under tiden som prins Harry befinner sig i Storbritannien – sonens födelsedag infaller nämligen på samma dag som kröningen, alltså den sjätte maj.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!