Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Prins Harry valde att lämna det kungliga livet eftersom brittisk press förstörde hans mentala hälsa

Bara dagar innan Meghan Markles intervju med Oprah Winfrey har prins Harry gjort sin första intervju sedan han och Meghan tog det historiska beslutet att lämna det brittiska kungahuset förra året! I intervjun med The Late Late Show programledaren James Corden talar Harry om pressen som kunglig samt parets flytt från London.

Under den 17 minuter långa intervjun öppnar Harry upp om att den brittiska pressen skadade hans mentala hälsa och att han därför kände sig tvungen att ta sin familj därifrån. Han nämnde även att han föredrog The Crown framför vad som skrevs i skvallerpressen.

“We all know what the British press can be like, and it was destroying my mental health. I was like, this is toxic. So I did what any husband and what any father would do.”

Prins Harry öppnade även upp sig om sin fru Meghan och om hur han redan på andra dejten visste att hon var den rätta! Han förklarade även att det är lite komplicerat att dejta någon ur kungafamiljen och att man alltid måste börja dejta hemma med middagar och tv-kvällar och att man först när man är ett par kan visa sig ute på restauranger.

Harry talar även om drottningen och berättade att hon frågade vad Archie önskade sig i julklapp. “Meg” svarade att han önskade sig ett våffeljärn – och det var precis vad drottningen skickade. Så nu äter familjen ofta ekologiska våfflor med bär och sirap till frukost!

Angående drottningens beslut att inte tillåta Harry och Meghan att äta kakan och ha den kvar – dvs att man inte både kan vara kommersiella och tjäna pengar samtidigt som de representerar kungahuset, svarar Harry att de aldrig ville lämna utan att de bara ville ta ett steg tillbaka. Harry säger att hans liv alltid varit att tjäna allmänheten och att Meghan har signat upp för det och att de båda gillar att ge tillbaka.

Detta var en liten försmak av vad vi kan förvänta oss under Oprahs intervju med paret! Fortsättning följer här på Metro Mode.

Se hela intervjun nedan.

Läs också:

Meghan Markle och prins Harry ger intervju med Oprah Winfrey.

Meghan Markle är gravid – väntar sitt andra barn med prins Harry.

Källa: The Late Late Show

 

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Foto: The Late Late Show

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!