Nöje

Prins Harry och Meghan Markle delar ny bild på dottern Lilibet på hennes 1-årsdag

Harry och Meghan har publicerat en sällsynt bild på dottern Lilibet, vars ettårsdag firades i England under helgen. Drottning Elizabeth II ska själv ha närvarat vid firandet som ägde rum i parets brittiska hem.

Foto: Alexi Lubomirski

Under lördagen firade hertigen och hertiginnan av Sussex – Harry och Meghan – sin dotter Lilibets ettårsdag. I samband med firandet släppte paret en ny bild på dottern tagen i parets engelska bostad, Frogmore Cottage i Windsor i England.

Firade tillsammans med drottningen

Harry och Meghan har befunnit sig i England under helgen tack vare drottning Elizabeths platinajubileum. Dottern Lilibets första födelsedag firades enligt uppgifter med familj och vänner som träffades och hade “en avslappnad, intim picknick i Frogmore Cottages trädgård”.

Drottning Elizabeth II själv ska ha varit på plats för att träffa sitt barnbarn för första gången. Det är henne som Lilibet har fått sitt namn av – Lilibet har nämligen varit drottningens smeknamn sedan hon var en liten flicka.

Den nyligen publicerade bilden av Lilibet är tagen av Misan Harriman, som närvarade på kalaset tillsammans med sin familj. I en av bilderna syns Meghan hålla sin dotter samtidigt som hon poserar tillsammans med Harrimans fru och barn.

Foto: Instagram @misanharriman

En talesperson sa att Harry och Meghan var “otroligt rörda” av de många gratulationer som deras dotter mottagit på sin födelsedag. De passade även på att tacka sina fans, som sammanlagt har skänkt över hundra tusen dollar till välgörenhetsorganisationen World Central Kitchen till Lilibets ära.

Källa: Telegraph

Foto: Misan Harriman

Nästa bild

Foto: Misan Harriman

Nästa bild

Tårtan till Lilibets 1 års kalas

Foto: Instagram @violetcakeslondon

Nästa bild

Foto: Instagram @violetcakeslondon

Nästa bild

Familjens julkort 2021

Foto: Alexi Lubomirski

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!