Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Prins Harry och Meghan Markle ger sig in i filmbranschen

Hertigen och hertiginnan av Sussex har slagit sig samman med Netflix för att filmatisera en bästsäljande romcom genom sitt produktionsbolag Archewell Productions, det rapporterar Forbes.

Foto: Shutterstock

Bokförlaget Penguin Random House, som gav ut prins Harrys memoarer tidigare i år, har bekräftat för Forbes att prins Harry och Meghan Markle har köpt rättigheterna till Carley Fortunes bok Meet Me At The Lake genom Archewell Productions.

Liknar Harry och Meghans kärlekshistoria

Boken i fråga är Fortunes bästsäljande andra roman och beskrivs som en romantisk komedi. Den uppges ha vissa likheter med prins Harry och Meghan Markles egen kärlekshistoria: handlingen kretsar kring Will och Fern, ett par som träffas i trettioårs­åldern. Berättelsen lyfter trauman som att förlora en förälder i en bilolycka (prins Harry var endast tolv år när han förlorade sin mamma, prinsessan Diana, i en bilolycka) och psykisk ohälsa efter förlossning, något som Meghan Markle tidigare berättat att hon upplevt. Som grädde på moset äger berättelsen rum i Toronto, där Meghan bodde när hon började dejta Harry.

På Instagram berättar Fortune om känslorna kring samarbetet:

“Det gläder mig att bekräfta att jag samarbetar med Netflix och Archewell Productions i filmatiseringen av Meet Me at the Lake. Will och Ferns kärlekshistoria ligger mig varmt om hjärtat, och jag kan inte föreställa mig ett mer perfekt partnerskap. Att skriva den här boken var en enorm personlig utmaning, och att se den erkänd på detta sätt är verkligen otroligt.”

Meet Me at the Lake - Carley Fortune KÖP

Meet Me at the Lake - Carley Fortune

Pris: 134 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!