Nöje

Prins Harry och Meghan Markle vill sälja sitt lyxhus

Två år efter flytten från Storbritannien verkar makarna prins Harry och Meghan Markle nu redo att flytta igen.

Foto: Getty/Santa Barbara Luxury Homes

2020 flyttade Prins Harry och Meghan Markle till USA efter att ha klippt banden till brittiska kungahuset. Det nya hemmet i Montecito utanför Los Angelos, Kalifornien, gick inte av för hackor: med nio sovrum, sexton badrum, bibliotek, hemmabio, gym, pool och tennisbana är det inte konstigt att prislappen på lyxhuset låg på 14,7 miljoner amerikanska dollar.

Bor granne med Oprah

Nu har paret dock bestämt sig för att sälja fastigheten. Enligt uppgifter ska de inte vara nöjda med varken husets läge eller huset självt och har öppnat upp för bud från utvalda spekulanter:

“De funderar på att sälja sitt hus där. Men det kommer inte finnas på marknaden på grund av vilka de är. Det visas bara för folk som har tillräckliga tillgångar och som är seriösa köpare”, har en källa till brittiska The Mirror sagt.

Prins Harry och Meghan Markles nuvarande hus ligger i ett område där flera kändisar har valt att slå sig ner: Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Ellen De Generes och Ariana Grande har även de hem i området. Paret ska enligt uppgifter vilja stanna i grannskapet och har redan börjat titta på nya potentiella hem.

Källa: The Mirror

Foto: Santa Barbara Luxury Homes

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!