Nöje

Prins Harry och Meghan Markles podcast “Archetypes” nedlagd

Prins Harry och Meghan Markles podcast på Spotify är nu nedlagd, det rapporterar Deadline. Enligt källor till sajten uppges hertigparet överväga andra plattformar för podcasten.

Foto: Shutterstock

I augusti 2022 släppte hertiginnan av Sussex det första avsnittet av sin podcast Archetypes. Podcasten – vars syfte var att “undersöka, skärskåda och kullkasta de stereotyper som försöker hålla kvinnor tillbaka”- gästades av bland andra Serena Williams, Mariah Carey och Paris Hilton.

“Har beslutat att gå skilda vägar”

Sedan i november 2022 har inga nya avsnitt av podcasten tillkommit och nu rapporterar Deadline att den är nedlagd, något som bekräftas av både hertigparet av Sussex och Spotify i ett gemensamt uttalande:

“Spotify och Archewell Audio har gemensamt beslutat att gå skilda vägar och är stolta över den serie vi skapade tillsammans”, lyder det uttalande som utfärdades förra veckan.

Enligt Deadline uppger källor att hertigen och hertiginnan av Sussex – som tecknade ett kontrakt värt cirka 20 miljoner dollar med Spotify 2020 – överväger att fortsätta med podcasten på en annan plattform.

Nyheten om Archetypes kommer efter att Spotify utfört sin andra omgång nedskärningar endast i år: tidigare i år sade företaget upp sex procent av sin personalstyrka, vilket påverkade ungefär 600 personer. Nyligen sades ytterligare 200 personer upp, däribland ljudtekniker.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!