Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Prins Harry om faderskapet och saknaden efter Diana: “Det är en förlorad trygghet”

Att bli pappa har gett prins Harry “ett nytt fokus och mål i livet” men faderskapet förstärker också saknaden efter mamma Diana. I en intervju berättar prinsen om de starka känslorna dagarna efter förlossningen. 

Foto: Instagram/sussexroyal & TT

Plikterna kallar redan för den nyblivna pappan, som i måndags blev förälder till sonen Archie tillsammans med sin Meghan. Tre dagar senare reste prins Harry till Nederländerna för att inviga den officiella nedräkningen till The Invictus Games, som prinsen själv varit med och skapat. Tävlingen ska gå av stapeln nästa år för militärer och veteraner som skadats i strid. Under en cykeltur med tidigare soldaten Dennis van der Stroon (som siktar på en plats i Nederländernas Invictus-team) öppnade prinsen upp om hur faderskapet har förändrat honom.

Dennis, som också väntar barn, berättar för People att samtalet var “fantastiskt och känslosamt”. Prins Harry ska ha sagt att lilla Archie är hans nya fokus och mål i livet men att faderskapet också påminner honom om prinsessan Diana, som dog i en bilkrasch när Harry bara var 12 år gammal. Harry beskriver saknaden efter sin mamma som en förlorad trygghet men att han känner sig mindre ensam när han i sitt jobb träffar andra människor som också har mist en nära släkting.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!