Nöje

Prins Harry vill inte gå på Oscarsgalan – på grund av Kristen Stewart

Kristen Stewart har hyllats för sin insats i filmen Spencer, som handlar om prinsessan Dianas liv. Men en person är inte ett fan av filmen – Dianas son prins Harry.

Foto: Getty/Pablo Larraín/Neon

Sedan prins Harry och Meghan Markle flyttade till USA 2020 har de mer och mer anpassat sig till sitt nya, amerikanska liv. Paret har enligt uppgifter planerat att närvara vid årets Oscarsgala, men nu rapporterar amerikanska OK! att prins Harry inte vill gå – på grund av skådespelerskan Kristen Stewart.

“Är inte den som är falsk”

Stewart spelar nämligen huvudrollen i filmen Spencer, som handlar om tre dagar i prinsessan Dianas liv. Filmen handlar om 1991 års julfirande på Sandringham Estate, en weekend som ska ha inneburit dödsstöten för prins Charles och prinsessan Dianas äktenskap.

Kristen Stewart har hyllats för sin skådespelarinsats i filmen, en prestation som många tror kan ge henne en Oscar. Sannolikheten är därför stor att prins Harry och Meghan Markle kommer stöta på Stewart på galan, om de bestämmer sig för att närvara.

Prins Harry ska vara “bestört” över filmen, enligt OK!:s källa och vill absolut inte träffa dess huvudrollsinnehavare:

“Meghan tycker att de helt enkelt kan ignorera Kristen eller vara kortfattat artiga, men Harry är inte den som är falsk”, säger källan. “Han funderar faktiskt på att hoppa över Oscarsgalan, men Meghan vill verkligen tillbaka till Hollywoodscenen.”

Källa: OK!

Foto: Pablo Larraín/Neon

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!