Nöje

Prins William och hertiginnan Kate kommer till Sverige – här kan du se dem!

Förlovningen mellan prins Harry och Meghan Markle är på allas läppar just nu, men det brittiska prinspar som är mest aktuellt för oss här i Sverige just nu är prins William och hertiginnan Kate. I slutet av januari kommer hertigparet på Sverigebesök – och de har ett kändistätt och välfyllt schema att se fram emot. 

Foto: REX
Källa: Expressen, Sveriges Radio & Kungahuset.se

William och Kate anländer i Stockholm den 30 januari för att spendera två dagar i huvudstaden. Besöket inleds med en lunch på Kungliga Slottet där hertigen och hertiginnan välkomnas av kungaparet. På schemat står även en lektion i bandy i Vasaparken, besök på Nobelmuseet, Karolinska Institutet, NK, Fotografiska – och en galamiddag på den brittiska ambassadörens residens. På gästlistan finns kronprinsessparet, representanter från regering, riksdag och näringslivet, samt kulturprofiler som Stellan Skarsgård och Alicia Vikander, skriver Expressen.

Innan prins William och Kate åker vidare till Norge (för att bland annat träffa några av SKAM-skådespelarna) är de hembjudna till kronprinsessan Victoria och Daniel på Haga slott. Enligt uppgifter från Kensington Palace ska de båda paren dricka te tillsammans – väldigt brittiskt!

Prins William och hertiginnan Kate kommer bland annat att träffa kronprinsessparet och Alicia Vikander (foto: REX & Karin Törnblom/IBL Bildbyrå)

Om du vill ha en skymt av William och Kate under deras Stockholmbesök så ska du bege dig till Gamla Stan på tisdagseftermiddagen den 30 januari. Kronprinsessparet kommer att promenera tillsammans med hertigparet från lunchen på Kungliga slottet till Stortorget för att möta allmänheten.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!