Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Prinsessan Madeleine ger ut barnbok: “Vill visa hur viktigt det är att stå upp för sig själv”

Nu berättar prinsessan Madeleine att hennes barnbok “Stella och hemligheten” finns i bokhandeln. “Vi hoppas ni ska tycka om boken lika mycket som vi gör”, skriver hon på Instagram.

prinsessan-madeleineFoto: IBL

Prinsessan Madeleine har länge arbetat engagerat med Childhood Foundation och brinner för att alla barn ska få en trygg uppväxt. Som projekthandläggare på Childhoods kontor i New York har prinsessan jobbat med att förebygga och förhindra att barn utsätts för våld och sexuella övergrepp.

Nu ger prinsessan Madeleine ut barnboken “Stella och hemligheten” tillsammans med författarna Karini Gustafson-Teixeira och Marie Oskarsson. Boken riktar sig till barn i lågstadieåldern och handlar om integritet, självkänsla och rätten till att säga nej samt rätten till den egna kroppen.

– Mamma pratade med mig om de här frågorna när jag var barn, säger prinsessan Madeleine till Aftonbladet.

På Instagram har prinsessan uttryckt sitt engagemang med boken och glädjen över att få dela den med andra.

– Jag är väldigt exalterad över att kunna dela en bok med er, som förhoppningsvis kommer att visa barn hur viktigt det är att stå upp för sig själva och att berätta för någon om något inte känns rätt.

Här kan du köpa boken!

Se prinsessan Madeleines Instagram-inlägg nedan!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!