Nöje

Prinsessan Madeleines omtalade julstil – se när hon och familjen tog emot granarna på Kungliga slottet

Prinsessan Madeleine är i Sverige för att fira jul med sin familj och häromdagen kunde vi se hur hon och familjen tog emot årets julgranar på Kungliga slottet. Dagen till ära hade Madeleine på sig en riktigt snygg outfit. Spana in bilderna nedan!

Foto: Instagram @kungahuset

I år ska familjen fira jul på Drottningholms slott då förra året firades i Florida där familjen bor. Först genomförde prinsessfamiljen dock ett officiellt uppdrag på Kungliga slottet. De var allihop med när årets julgranar skulle tas emot från Sveriges lantbruksuniversitet.

Familjen var festklädd

I år var det dock prinsessan Madeleines outfit som stal showen, och de urgulliga matchande klänningarna som bars av småprinsessorna. Leonore och Adrienne bar gröna sammetsklänningar och Nicolas hade pyntat sig med skjorta och stickad tröja. Chris hade klätt sig i kostym dagen till ära och prinsessan Madeleine bar en rödrutig kjol som slutade mitt på vaderna, med en härlig knytning runt midjan. Kjolen bars tillsammans med en svart polotröja och ett par höga stövlar från Christian Louboutin. Madeleine matchade också outfiten med röda naglar och ett “love bracelet” från Cartier. Kjolen kommer från märket LoveShackFancy som hon burit tidigare.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!