Nöje

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett har förlovat sig

Prinsessan Märtha Louise och hennes kärlek Durek Verret har under tisdagen meddelat att de förlovat sig. I ett pressmeddelande skriver paret att “kärlek skapar broar mellan människor, kulturer och religioner.”

Foto: Babak Golkar/elevateYOU

Durek Verrett har tidigare hintat i ett fletal intervjuer och på sociala medier att han önskat gifta sig med Märta. På sociala medier har han nu publicerat ett inlägg där det framkommer att det också var han som ställde den stora frågan. Han skriver att han är överlycklig och full av tårar över att få tillbringa resten av sitt liv med Märtha.

Paret har beskrivit relationen som “spirituell”

Paret skriver också i ett pressmeddelande att de är glada och tacksamma över att ha hittat varandra, och de meddelar även att de kommer bo på olika kontinenter. “Kärleken får oss att utvidga horisonten, får oss att öppna ögonen och se förbi det vi trodde var möjligt. Kärleken gör oss inte blinda, men får oss att se möjligheter, ger oss tro på oss själva och varandra från nya positioner”, skriver det nyförlovade paret.

Foto: Instagram @shamandurek

Durek har beskrivit relationen till den norska prinsessan som en själfull och spirituell relation. “Märtha Louise är mitt livs kärlek. Hon ser alla mina sidor, och jag ser alla hennes. Jag är en kille som älskar en tjej, som älskar mig tillbaka!”, säger han.

Vi på Metro Mode önskar stort grattis till de nyförlovade!

Källa: VG

Foto: Foto: Babak Golkar/elevateYOU

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!