Nöje

Priscilla Presley vill annullera dotterns testamente – är inte längre förvaltare

Priscilla Presley bestrider nu dottern Lisa Marie Presleys testamente efter upptäckten att hon inte längre är förvaltare. TMZ rapporterar att Priscilla ifrågasätter det uppdaterade testamentets giltighet, bland annat då datumet anses vara “tvivelaktigt”.

Foto: Instagram @priscillapresley

Lisa Marie Presleys mamma Priscilla har ansökt om att ogiltigförklara sin dotters testamente, det rapporterar TMZ. Kort efter Lisa Maries död upptäckte Priscilla att hon inte längre var förvaltare, detta på grund av ett nytt testamente från 2016 som innebar att hon ersattes av Lisa Maries barn: Riley och Benjamin Keough.

Ifrågasätter testamentets giltighet

Då Benjamin Keough tog sitt liv 2020 är Riley nu ensam förvaltare men enligt domstolshandlingar som TMZ har tagit delat ifrågasätter Priscilla äktheten i dokumentet från 2016.

Priscilla menar att datumet på dokumentet är “tvivelaktigt”, att hennes eget namn är felstavat, och att Lisa Maries signatur “framstår som avvikande från hennes typiska och sedvanliga signatur”.

Enligt Page Six hävdar Priscilla dessutom att dokumentet aldrig hade attesterats och inte hade levererats till henne under Lisa Maries livstid, något som bestrider det arrangemang som fastställdes i dotterns ursprungliga testamente från 2010.

Offentliggjorde dotterns födelse under minnesstund

Lisa Marie Presley, som var Elvis enda barn, gick bort den 12 januari i år efter att ha drabbats av hjärtstopp i sitt hem i Kalifornien. Under den efterföljande minnesstunden offentliggjordes nyheten att hennes dotter Riley Keough hade fått en liten flicka – Lisa Maries första barnbarn.

Nyheten uppdagades när Rileys make, Ben Smith-Petersen, läste upp ett brev skrivet av Riley till Lisa Marie:

“Tack för att du visade mig att kärlek är det enda som betyder något här i livet. Jag hoppas att jag kan älska min dotter på samma sätt som du älskade mig, mina bror och mina systrar”, löd det.

Foto: Instagram @priscillapresley

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!