Nöje

Priyanka Chopra efter ryktena om äktenskapsproblem: Känner mig utsatt

Priyanka Chopra har i en intervju berättat om hur det känns att bli skärskådad på sociala medier. “Det är en stark känsla av utsatthet”, säger hon.

Foto: Intstagram @priyankachopra

I höstas spekulerades det vilt på sociala medier om huruvida skådespelerskan Priyanka Chopra och Nick Jonas hade äktenskapsproblem. I en intervju med Vanity Fair berättar Chopra nu om sina känslor kring ryktena.

Bytte användarnamn

Det var i november som Priyanka Chopra ändrade sitt användarnamn på Instagram från @PriyankaChopraJonas till @PriyankaChopra. Detta gav genast upphov till rykten om att hon och maken Nick Jonas hade problem i sin relation.

“Det är en väldigt stark känsla av utsatthet, faktiskt, att om jag lägger upp en bild så kommer allt som är bakom mig i den bilden att zoomas in på, och folk kommer spekulera. Det är en av farorna i den här branschen”, säger skådespelerskan till Vanity Fair.

Träffades på Twitter

Trots att Chopra har sina reservationer gällande sociala medier så har hon åtminstone en sak att tacka dem för: sitt förhållande. Hon och sångaren Nick Jonas började nämligen dejta efter att han skickat ett privat meddelande till henne på Twitter, och resten är historia.

Paret gifte sig i Indien 2018 och bröllopet varade i tre dagar. Chopra var då 36 år, och enligt henne själv kom giftermålet som en överraskning för hennes mamma:

“Hon är verkligen en asiatisk mamma, väldigt upprymd över det faktum att jag faktiskt gjorde det”, säger Chopra. “Hon hade inget hopp.”

Foto: Instagram @priyankachopra

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!