Nöje

Queen B delar ut gratisbiljetter till alla sina kommande konserter

Älskar du Beyonce och Jay-Z? Då kommer ett glädjande besked för nu har du chansen att vinna biljetter till alla deras kommande konserter för resten av ditt liv, wow!

 Foto: TT

Jajamensan, du läste rätt. Nu har du chansen att få gratisbiljetter av Beyonce själv. I ett Instagram-inlägg skriver världsstjärnan att hon och maken Jay-Z kommer att ge ut biljetter för alla kommande shower någonsin till en lycklig vinnare. Det kanske låter lite för bra för att vara sant, och ja det finns självklart en hake. Älskar du bacon och hamburgare kan det bli problematiskt… Beyonce är själv  vegan och paret hoppas nu på att få fler att hänga på deras miljövänliga livsstil. Det är via deras företag 22 Days Nutrition och projektet Greenprint Projekt som du tävlar och allt du behöver göra är att gå in och fylla i dina egna veganska vanor så du har chansen att vinna biljetterna. Vilket smart sätt att få fler att äta veganskt va? Vem kan tacka nej till gratisbiljetter som du fått av självaste Queen B….

 

Källa: Cosmopolitan

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!