Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Queen B intar Netflix – se den magiska trailern till dokumentären här!

Gör dig redo gör att gå hänga med i Beyoncés liv. För nu släpper nämligen Netflix en dokumentär om världsstjärnan med material som aldrig tidigare visats. Redan nästa vecka släpps dokumentären “Homecoming” och längtar ihjäl oss. 

 Foto: TT

Beyonces spelning på Coachella-festivalen 2018 blev historisk av flera anledningar. Nu får vi chansen att följa med både före och under den berömda spelningen. I dokumentären”Homecoming” kommer vi att få följa med Queen B på hennes historiska spelning på Coachella-festivalen 2018. Men berättelsen handlar om mer än bara musiken. I trailern hör vi den avlidne författaren och medborgarrättsaktivisten Maya Angelou i ett tal där hon pratar om att vara en ung och talangfull svart kvinna.

“Vad jag egentligen vill göra är att vara en representant för mitt folk”, säger Maya Angelou i talet som spelas upp under trailern och fortsätter:

“Jag har en chans att visa hur trevliga vi kan vara, hur intelligenta och generösa vi kan vara”.

Beyonces spelning på Coachella-festivalen blev historisk av flera anledningar. Hon var den första afroamerikanska kvinnliga huvudakten i festivalens historia och dessutom plockade hon upp Michelle Williams och Kelly Rowland på scen och återförenade Destiny’s Child.

Dokumentären har premiär på Netflix den 17 april.

Källa: Vouge / Göteborgsposten

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!