Nöje

Rachel McAdams ryktas vara gravid och ska snart föda

Rachel McAdams väntar sitt första barn och har tydligen varit gravid väldigt länge. I alla fall om vi ska tro ryktena som sprids just nu.

rachel-mcadams-gravid-puffFoto: REX

Det är den amerikanska sajten E! News som skriver att skådespelaren är gravid med sitt första barn, flera källor ska ha bekräftat detta. Att den Oscarsnominerade stjärnan är gravid verkar inte vara den enda nyheten, Bustle.com skriver att en källa till Life & Style har berättar att Rachel har varit gravid länge. Ett vittne ska ha sett henne på en restaurang och sagt att hon såg ut att vara gravid i minst sjunde månaden.

Skådespelaren dök inte upp på premiären av hennes nya film Game Night, vilket ses som ett bevis på att Rachel är gravid. Hon har heller inte setts ute i offentligheten sedan i september, då var hon på Torontos filmfestival.

Än har inte Rachel McAdams kommenterat ryktena och vi kommer förmodligen aldrig få någon bekräftelse på gravditeten. Skådespelerskan håller gärna sitt privatliv hemligt och vill aldrig kommentera sitt kärleksliv i intervjuer. Därför är det heller inte helt bekräftat vem pappan till barnet är, men mycket tyder på att det är manusförfattaren Jaime Linden. Paret har sedan augusti 2016 setts tillsammans vid ett flertal tillfällen, men Rachel har aldrig bekräftat att de är ett par.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!