Nöje

Räkna ner till jul med chokladbollar! Nu lanserar Delicato en adventskalender

Just nu råder adventskalenderhysteri och vi kan inte få nog av spännande och kalendrar. Nu lanseras drömmarnas drömkalender (i alla fall om du älskar delicatobollar). Julens bästa adventskalender för både vuxna och barn!

delicato-adventskalender-2018Foto: Delicato/Unsplash

Förra året lanserades Delicatoasken, en uppdaterad version av julklassikern aladdinasken. Nu lanserar de ytterligare en julnyhet – nämligen en adventskalender. Den har hela 25 luckor varav en är extra stor (om du inte orkar hålla dig och vill äta upp alla på en gång). Vem blev inte ännu mer taggad på december?

– Vid flera tillfällen har det dykt upp frågor i våra sociala kanaler där det efterfrågats en adventskalender. Vi har ett väldigt starkt och engagerat community och precis som när vi lanserade delicatoasken lyssnar vi på våra fans, delicatokalendern är till för dem! Sen vet vi att det finns de som föredrar att äta upp hela kalendern på en gång, därför har vi gjort det superenkelt med en extra, megastor lucka, säger Sofia Brandberg, marknadschef på Delicato.

delicato-adventskalender-2018-1

Denna adventskalender kommer innehålla 24 minigodbitar, 6 punschrullar, 8 delicatobollar apelsin och 10 vanliga delicatiobollar, en för varje dag (eller alla på en gång). Delicatokalendern kommer att finnas tillgänglig att köpa över hela landet från och med vecka 42 och kommer kosta ungefär 149 kronor.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!