Nöje

Rebecca Stella öppnar upp om gravidkampen

I en känslosam video berättar Rebecca Stella att hon och hennes make har kämpat med att bli med barn en längre tid. “Jag vet att det är så många som går igenom liknande grejer och jag vill att ni ska veta att ni inte är ensamma”, säger hon.

Foto: Instagram @rebeccastella

I sin senaste YouTube-video delar influencern och programledaren Rebecca Stella med sig av sin kamp för att bli gravid. Stella berättar att hon inte hade några problem med att bli gravid med sitt första barn, Dion, 4, vilket gjorde att hon väntade lite med att försöka bli med barn igen.

“Hade jag vetat att det skulle ta så lång tid så hade jag förstås försökt tidigare”, säger hon.

“Många som går igenom liknande grejer”

När Rebecca och hennes man Manny Dion väl försökte bli med barn igen visade detta sig vara svårare än förväntat – en upplevelse som hon är medveten om att många andra delar:

“Jag har hela tiden tänkt att jag ska berätta, för jag vet att det är så många som går igenom liknande grejer och jag vill att ni ska veta att ni inte är ensamma.”

I början av sommaren verkade som om lyckan hade vänt: Rebecca blev gravid. Men ett ultraljud utfört i vecka sju visade att fostret inte hade växt som det skulle och att hjärtljud saknades. Läkarna sa till henne att hon behövde vara beredd på det värsta.

Trots det tunga beskedet känner Rebecca inte att hoppet är ute: “Jag kommer bli gravid”, säger hon. “Jag känner det och jag hoppas det.”

Se Rebecca Stellas berörande video här nedan!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!