Nöje

Rebel Wilson bekräftar: använde Ozempic för viktnedgång

Under senare tid har ett flertal kändisar pekats ut som Ozempic-användare – men få har bekräftat att de använt sig av läkemedlet för att gå ner i vikt. Nu berättar Rebel Wilson att hon använt diabetesmedicinen: “Någon som jag kan ha en omättlig aptit för sötsaker”, säger hon i en intervju med The Sunday Times.

Foto: Instagram @rebelwilson

För några år sedan genomgick Rebel Wilson, 44, en betydande viktnedgång, detta då hon beslutat sig för att frysa sina ägg inför en eventuell framtida graviditet.

Stjärnans förändrade fysik framkallade dock oväntade reaktioner från hennes omgivning:

“Jag fick ganska mycket uppmärksamhet på grund av viktnedgången”, säger hon till People. “Jag tänkte, herregud, folk är så fascinerade av det här.’ Jag fick bokstavligen mer uppmärksamhet för att ha gått ner i vikt än någon film jag någonsin gjort.”

“Unga kvinnor borde se ut som sig själva”

Nu avslöjar Wilson – som är aktuell med sin nya bok Rebel Rising – att hon till en början använde sig av diabetesmedicinen Ozempic för att gå ner i vikt:

“Någon som jag kan ha en omättlig aptit för sötsaker, så jag tror att såna läkemedel kan vara bra”, säger hon i en intervju med The Sunday Times.

Alla var dock inte förtjusta i skådespelerskans beslut att gå ner i vikt. Enligt Wilson var “i stort sett ingen”, förutom hennes egen mamma, för förslaget:

“Folk trodde att jag skulle gå miste om min särskilda plats i karriären, att spela den tjocka, roliga karaktären, och de ville att jag skulle fortsätta med det”, säger hon.

Idag har Wilson lagt av med Ozempic, och säger att hon är nöjd med sin “fortfarande kurviga” kropp:

“Jag känner starkt att unga kvinnor borde försöka att inte bli besatta av att se ut som Victoria’s Secret-mdoeller – de borde bara se ut som sig själva.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!