Nöje

Rebel Wilson förlovad med Ramona Agruma – friade på Disneyland

Rebel Wilson är numera förlovad med kärleken Ramona Agruma, det berättar skådespelerskan på Instagram. “Vi sa JA!” skriver en lycklig Wilson.

Foto: Instagram @rebelwilson

I april 2022 berättade Rebel Wilson att hon hade funnit kärleken i designern Ramona Agruma. Pitch Perfect-Skådespelerskan släppte den glada nyheten i ett inlägg på Instagram, där hon kallade sin nya flickvän för en “Disneyprinsessa”:

“Jag trodde att jag letade efter en Disneyprins… men kanske var det en Disneyprinsessa jag faktiskt behövde”, skrev hon.

Förlovade sig på Disneyland

Nu har paret taget nästa steg i sin relation och förlovat sig. Platsen för frieriet blev – givetvis – Disneyland.

“Vi sa JA!”, skriver Wilson på Instagram där hon har lagt upp bilder från förlovningen.

I en av bilderna syns de lyckliga tu posera i vit- och rosarandiga tröjor framför det ikoniska Disneyslottet samtidigt som rosenblad yr genom luften. I en annan visar Agruma upp den imponerande förlovningsringen, som kommer från det lyxiga smyckesmärket Tiffany & Co.

I inlägget tackar skådespelerskan Tiffany & Co för “den vackra ringen”. Hon passar även på att visa sin uppskattning för “det otroliga teamet på Disneyland” som hon skriver skapade en “magisk överraskning”.

I kommentarsfältet har Wilson och hennes fästmö mottagit gratulationer från flera av sina kända vänner, däribland skådespelerskan Brittany Snow som skriver: “Rebs! Magiskt! Grattis till er båda!!”.

Även Paris Hilton har skrivit en hälsning: “Älskar er tjejer! Så glad för er skull. Ett så magiskt sätt att förlova sig.”

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!