Nöje

Rebel Wilson om nya flickvännen Ramona Agruma: En Disneyprinsessa

Skådespelerskan Rebel Wilson har hittat kärleken på nytt, denna gång i designern Ramona Agruma. “Jag trodde att jag letade efter en Disneyprins… men kanske var det en Disneyprinsessa jag faktiskt behövde”, skriver Wilson på Instagram.

Foto: Instagram @rebelwilson

Förra månaden hintade skådespelerskan Rebel Wilson om att hon befann sig i ett förhållande med en person som hon hade träffat genom en gemensam vän:

“Vi pratade på telefon flera veckor innan vi träffades. Det var ett väldigt bra sätt att lära känna varandra på”, sa hon till People. “Det var lite gammaldags – väldigt romantiskt.”

Wilson berättade även att hennes krav på en partner höjts i takt med hennes egen självkänsla:

“[D]et är fantastiskt att ha någon som känns som ens jämlike och att vara i ett sunt förhållande”, sa hon.

Rebel Wilson om nya flickvännen: “En Disneyprinsessa”

Nu har Rebel Wilson avslöjat mer om sin nya kärlek. I ett inlägg på Instagram visar hon upp sin flickvän: designern Ramona Agruma.

“Jag trodde att jag letade efter en Disneyprins… men kanske var det en Disneyprinsessa jag faktiskt behövde”, skrev skådespelerskan i inlägget, som avslutades med hashtaggen #loveislove.

En person som står Wilson nära har berättat för People att hon är “på en fantastisk plats i livet” och att hon “aldrig har varit lyckligare.”

Källa: Metro

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!