Nöje

Rebel Wilson om sin viktminskning: Intressant hur folk behandlar en

2020 anammade Rebel Wilson en ny, hälsosammare livsstil. I en intervju berättar hon om hur hennes liv har förändrats sedan dess.

Foto: Instagram @rebelwilson

Skådespelerskan Rebel Wilson kallade 2020 sitt “hälsoår” och i ett inlägg på Instagram visar hon att den nya hälsosamma livsstilen håller i sig än idag. Inlägget, där hon iförd träningskläder poserar framför poolen i sitt hem i Sydney, har fått texten “Rebel Rising”.

Behandlas annorlunda

Wilson, som är känd från filmer som Pitch Perfect, Cats och Bridesmaids, har tidigare berättat om sitt komplicerade förhållande till mat. Under 2020 bestämde hon sig för att skaffa sig hälsosammare vanor, något som ledde till att hon gick ner ungefär 30 kg.

I det australiensiska radioprogrammet The Morning Crew säger hon att folk behandlar henne annorlunda sedan hon gick ner i vikt:

“Jag tycker att det som är intressant är hur folk behandlar en”, säger hon. “Ibland när man är större så ägnar folk dig inte någon uppmärksamhet. Nu när jag är i form så erbjuder folk sig att bära mina matkassar till bilen och öppnar dörrar åt mig. Har det varit såhär för andra hela tiden?”

Wilson berättar även att hennes självförtroende – som i och för sig redan var gott – har fått sig ett uppsving: “Jag har alltid varit ganska självsäker, så det är inte så att jag inte var det, och nu är jag väldigt självsäker.”

Källa: Mirror

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!