Recept på Ris à la Malta - så gör du Leif Mannerströms godaste juldessert

Publicerad den 3 december 2024 av Metro Mode

En mer julig dessert än Ris à la Malta får man leta länge efter. Här är Leif Mannerströms recept på den traditionella efterrätten.

Foto: Pexels/Thomas Yeh

Mästerkocken Leif Mannerströms recept på klassisk Ris à la Malta är ett säkert kort när du vill bjuda på en riktigt julig dessert. En läckert gräddig efterrätt som blir den perfekta avslutningen på måltiden.

För fler tips om hur du lagar julmat från grunden, kolla in Mannerströms julkokbok som innehåller recept på allt du behöver och lite till.

Här nedan hittar du Mannerströms recept på Ris à la Malta!

Mer från Metro Mode

  1. Bonde söker fru - andra sommaren - alla deltagare

  2. En passionerad berättelse i Sommar i P1 - Alexander och Alexandra Ahndoril

  3. Diddys rättegång: Försvaret tyst - ingen tar plats i vittnesbåset

  4. Peter Haber öppnar upp om barndomstrauma i gripande sommarprat

  5. Johan Floderus: Ett gripande sommarprat om frihet, kärlek och överlevnad

  6. Petra Mede ny röst i Halv åtta hos mig

  7. Petra Medes Sommarprat 2025 - en pladdrig, självironisk dagbok