Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Redo att hitta kärleken? – Här är de bästa dejtingapparna 2021

Har du också känt att dejtinglusten vaknat till liv rejält efter det senaste året? Nedan avslöjar vi vilka appar som är våra favoriter!

Foto: Pexels

Det har vuxit upp en hel djungel av dejtingappar därute och för dig som är redo att hitta kärleken kan det kännas lite oöverskådligt att navigera rätt och hitta den som passar just dig! (Ett arbete du kanske hellre lägger på att hitta kärleken i livet!) Nedan listar vi våra favoriter!

Bumble Date

Bumble Date

På Bumble tar kvinnor första steget och appen betonar jämlikhet och respekt! De lyfter också fram att de vill utplåna förlegade heterosexuella dejtingnormer. Bumble uppmuntrar till vänlighet, jämlikhet och respekt, i alla typer av relationer och menar att användarna kan lita på att de kan etablera och upprätthålla goda och sunda kontakter på appen.

Nästa bild
Happn

Happn

Happn bygger på att du får kontakt med folk du tidigare passerat på gatan. Happn tror på ödets makt och att det faktum att man ofta rör sig på samma ställen kan leda till bra matchningar. Genom att ge användarna möjlighet att hitta folk man omedvetet passerat på gatan kan härliga kontakter uppstå!

Nästa bild
Relate Date

Relate Date

Målet för Relate Date är att hjälpa människor hitta mer medvetna och meningsfulla kärleksrelationer. Appen för samman singlar på ett sätt som bygger på värderingar och djupare kontakt. Med hjälp av psykologer och relationsexperter har de tagit fram verktyg för att också sprida kunskap om relationsforskning.

Nästa bild
Match.com

Match.com

Match.com har funnits sedan 1995 och utöver sin sajt och app ordnar de även events i Sveriges största städer. Som medlem blir du regelbundet inbjuden till mingelkvällar och andra aktiviteter med andra singlar. Tjänsten finns i 25 länder och bara i Sverige får de 15.000 nya medlemmar varje månad.

Nästa bild
Elitsinglar

Elitsinglar

Elitsinglar vänder sig till dig som söker en seriös och långvarig relation. Enligt företaget har de flesta användare en universitetsutbildning och är mellan 35 och 55 år. De vänder sig framförallt till personer som letar efter en partner att starta en långvarig och stabil relation med.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!