Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Reese Witherspoon och Jennifer Aniston gör TV ihop och vi är så peppade!

“Jag är så peppad på att bli återförenad med den här one-of-a-kind ladyn #JenAniston nu när vi ska göra vår egna tv-show för @apple. Kan inte vänta tills ni alla får se den!”, skriver Reese Witherspoon i ett instagram-inlägg. Vi blir sjukt taggade!

jennifer-aniston-reese-whiterspoonFoto: REX

Nu är det officiellt – en morgonshow med Hollywood-stjärnorna Jennifer Aniston och Reese Witherspoon är på gång och Apple har redan beställt två säsonger (med 10 episoder per säsong).

Men vad kommer tv-showen att handla om? Ännu har bara ytterst få detaljer släppts om serien… Men det vi vet är att konceptet kring är en morgon-show som liknar “Good Morning America” (ett amerikanskt två timmar långt TV-morgonprogram och talkshow). Det sägs att tittarna kommer att få en inblick i de människors liv som hjälper till att väcka Amerika varje morgon. Showen har ännu ingen titel och det finns inget manus att ta del av ännu – vi får helt enkelt vänta och se!

 

 Foto: Instagram/@reesewitherspoon

Något som är väldigt roligt med att dessa kvinnor ska jobba ihop (igen) är att Reese Witherspoon gästspelade i säsong sex av den välkända serien “Friends” – där hon spelade Jennifer Anistons syster. Nu ska “systrarna” alltså jobba ihop igen och vi är så glada över att få följa serien med dessa fantastiska kvinnor!

Källa: Harpers Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!