Nöje

Reese Witherspoon och Jim Toth skiljer sig – efter nästan 12 års äktenskap

Reese Witherspoon och maken Jim Toth går skilda vägar efter 12 års äktenskap – det meddelade paret i ett gemensamt uttalande under fredagen. “Vi går vidare med djup kärlek och vänlighet.”

Foto: Instagram @reesewitherspoon

Reese Witherspoon, som fyllde 47 i onsdags, och maken Jim Toth, 52, skiljer sig. Det meddelade paret i ett gemensamt uttalande under fredagen, bara 2 dagar innan deras 12-åriga bröllopsdag.

Foto: Instagram @reesewitherspoon

“Vi vill dela med oss av några personliga nyheter… Det är med stor omsorg och eftertanke som vi har tagit det svåra beslutet att skiljas. Vi har haft så många underbara år tillsammans och går vidare med djup kärlek, vänlighet och ömsesidig respekt för allt vi har skapat tillsammans.”

“Vår största prioritet är vår son och hela vår familj när vi navigerar detta nya kapitel. De här frågorna är aldrig lätta och är extremt personliga. Vi uppskattar verkligen allas respekt för vår familjs integritet vid denna tidpunkt,” skriver paret.

Tillkännagav förlovningen i december 2010

Witherspoon och Toth tillkännagav sin förlovning i december 2010, och de gifte sig senare i mars 2011 under en avslappnad ceremoni på hennes ranch i Ojai, Kalifornien.

Tillsammans har de 10-åriga sonen Tennessee James, och Witherspoon har även två barn sedan tidigare med exmaken Ryan Phillippe; dottern Ava, 23, och sonen Deacon, 19.

Foto: Instagram @reesewitherspoon

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @reesewitherspoon

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!