Nöje

Reglerna som Justin och Hailey Bieber följer i sitt äktenskap

Hailey och Justin Bieber följer ett antal regler i sitt äktenskap – och de är faktiskt riktigt vettiga! Här är makarna Biebers recept på en lyckad relation.

Foto: Instagram @haileybieber

Justin och Hailey Biebers äktenskap har genomgått ett flertal prövningar sedan de gifte sig 2018, men idag verkar paret starkare än någonsin – kanske på grund av de regler som de följer i sitt äktenskap. Här tar vi en titt på de regler som makarna följer för att säkerställa att relationen fortsätter att blomstra.

Ta inte upp det förflutna under diskussioner

Diskussioner är oundvikliga i ett äktenskap, och enligt Justin och Hailey Bieber blir de bara värre när någon drar upp gammalt groll. Därför har de bestämt sig för att detta inte är tillåtet i diskussioner.

“Vi försöker att inte ta upp det förflutna eftersom jag inte tycker att det är rättvist, och jag har aldrig gillat det. Jag behöver inte några påminnelser. Jag har tvingats gå igenom det. Tack. Vi pekar inte finger”, har Hailey tidigare sagt i en podcast.

Foto: Instagram @haileybieber

Inga telefoner i sängen

Att det är dåligt att scrolla på mobilen före läggdags är allmänt känt vid det här laget, men makarna Bieber menar att det även är dåligt för äktenskapet.

Därför har paret bestämt sig för att införa en regel som innebär att man inte tar med sig telefonen till sängen såvida det inte är absolut nödvändigt – en regel som Hailey bekräftade i en intervju med amerikanska Elle 2020.

Begränsa användandet av sociala medier

Även om sociala medier är en del av mångas liv idag tror Justin och Hailey att det är bäst att begränsa den tid man spenderar på de olika plattformerna.

Foto: Instagram @haileybieber

Hailey har tidigare berättat på Instagram att hon får “omedelbar ångest” när hennes relation dyker upp i hennes flöden. Paret inaktiverar till och med sina konton på Twitter med jämna mellanrum, eftersom de föredrar att jobba på sin mentala hälsa snarare än att läsa kommentarer om sig själva på sociala medier.

Källa: YourTango

Foto: Instagram @haileybieber

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!