Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

REKORD: Metro Mode är nu (utan tvekan) Sveriges största modesajt

Vill du följa Sveriges utan tvekan största modesajt inom mode, hälsa, skönhet, inredning och nöje så gör du bäst i att titta in på Metromode.se med jämna mellanrum (helst varje dag)! Förra veckan slog vi nämligen storslaget rekord vilket resulterade i att vi intog en stadig förstaplats på den digitala marknaden.

Metro-mode-storst-i-sverige

Metromode.se bjuder vi dagligen på de senaste modenyheterna, färskaste hälsotipsen, hetaste skönhetsnyheterna och mest inspirerande inredningstrenderna. Lägg till en stor dos med nöje och massor av kreativitet, skapande och intressanta artiklar inom segmentet Creative.
 
Vecka 40 intog vi en stadig förstaplats som Sveriges största modesajt bland våra likasinnade konkurrenter då vi hade 320 000 unika läsare och, håll i er nu 1,9 miljoner sidvisningar bestående av medvetna läsare som tagit del av vår härliga blandning av redaktionellt innehåll samt våra inspirerande bloggar inom de olika segmenten.
 
– Det är jättekul att se att det tajta samarbetet mellan journalister och utveckling som vi har på Metro Mode ger utdelning, säger Anna Hejdeman, Teknisk produktägare för Metromode.se.
 
– Vi är så klart otroligt stolta över dessa starka siffror som står sig högt i jämförelse med våra konkurrenter. Hårt arbete ligger bakom både från Metro Mode-redaktionen och vår online- och utvecklingsavdelning, säger Sandra Vanneque, Marknadschef för Metromode.se.
 
Håll koll på vad som händer på Metromode.se genom att följa oss på Facebook: Metromode.se där vi publicerar de hetaste artiklarna just nu.
 
Följ oss även på Instagram där vi dagligen inspirerar till en härligare livsstil på Metromode.se.
instagram-metromode
Källa: KIA index

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!