Nöje

Renée Nybergs tabbe om Sissela Kyles civilstånd

I gårdagens avsnitt av Renées brygga blev Sissela Kyle tvungen att rätta programledaren när samtalet kom in på hennes civilstånd.

Foto: TV4

I onsdagens avsnitt av Renées brygga på TV4 råkade Renée Nyberg försäga sig när hon pratade med gästen Sissela Kyle. Nyberg och Kyle var i färd med att baka en rabarberpaj när samtalet kom in på familj, och Kyle berättade bland annat om hur mysigt det är att ha barnbarn.

Men saker och ting tog en vändning när Renée skulle fråga om Sisselas partner, Per Naroskin:

“Du är ju gift med en psykolog”, säger Renée i programmet.

“Inte gift”, säger Sissela.

“Nej!” rättar Renée sig själv.

Träffades för 15 år sedan

Sissela Kyle träffade sin särbo Per Naroskin, som hon beskriver som “kul, snabb och skärpt” för över femton år sedan. I en intervju med Expressen i augusti förra året berättade hon mer om förhållandet:

“När vi träffades hade vi fortfarande barn som bodde hemma och var ganska stora ändå. Vi hade också båda äktenskap bakom oss, hade levt ensamma med barnen, och hittat en bra form för det. Därför började vi så, och kände sen att det passade väldigt bra.”

Att vara särbo verkar passa Sissela som handen i handsken. Hon menar att arrangemanget ofta väcker avundsjuka hos andra, och att många tycker att det “verkar skönt”.

“Vi ses hela tiden. Vi sover ofta hos varandra. Men det kan också vara att ”jag vill vara ifred, jag behöver jobba”. Vi är människor som skriver och tänker. Vuxna människor med behov av ensamhet, och i den lyckliga ekonomiska positionen att vi inte måste flytta ihop, utan kan bo nära varandra i stället”, säger hon.

Källa: Expressen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!