Nöje

Reseguide: 14 favoriter du inte får missa i Los Angeles


Los Angeles är ett drömresemål för många och efter att ha besökt L.A en vecka vill jag redan tillbaka. Detta är en spännande stad med härligt klimat och det finns gott om saker att se göra. Här är mina 14 personliga favoriter.

Los Angeles

Los angeles guide
Zinque, West Hollywood
Utomhus vid den öppna spisen på Zinque vill man sitta länge. Rätterna är perfekta att dela så passa på att beställ några stycken. Kan varmt rekommendera tonfisktartar, Le Bowl och deras panini för att nämna några. Extra plus för den trevliga personalen som bjuder på varm brownie med glass efter maten.
Här hittar du mer information om Zinque!

Los angeles guide
The Nice Guy, West Hollywood
Justin Bieber, Kendall Jenner, Gigi Hadid och Cara Delvinge är några av alla de stammisar som flitigt hänger på Los Angeles hetaste bar – The Nice Guy i West Hollywood. Det kan vara lite knepigt att få bord men väl inne väntar en upplevelse utöver det vanliga. Här råder nämligen strikt fotoförbud så det är inte omöjligt att en världsstjärna sitter vid bordet bredvid.
Här hittar du mer information om The Nice Guy!

Los angeles guide
Rose, Venice
I hjärtat av Venice hittar du Rose. Stället är stort, härligt stimmigt och består av en restaurang, ett café och en bar. Så oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller middag kan du gå hit. Om du ska äta middag måste du testa brysselkålen med pocherat ägg och salladslök, det kanske inte låter så gott men den rätten är magisk.
Här hittar du mer information om Rose!

Los angeles guide
Blind dragon, West Hollywood
Blind Dragon är en exklusiv klubb med privata karaokerum. Även här kan du stöta på en och en annan stjärna. Så är du sugen att kombinera både nattklubb med sång kan Blind Dragon vara ett alternativ.
Här hittar du mer information om Blind Dragon!

Los angeles guide
Urth Café, West Hollywood
Detta café ser i ärlighetens namn inte mycket ut för världen. Däremot har Urth Café en bred meny med massor av bra och goda frukostalternativ. Köp med eller sätt dig på uteserveringen för att slippa stressen av den långa kön inomhus kring frukost- och lunchtid.
Här hittar du mer information om Urth Café!

Toast Los Angeles
Toast Bakery Café, West Hollywood
Detta café har blivit högt rankad av bland annat Tripadvisor och jag kan bara hålla med hyllningskören när det kommer till god lunch/frukost. Bred meny med mycket att välja mellan, särskilt när det kommer till äggrätter. Toast är mycket populärt så var beredd på att få vänta en stund innan du får ett bord.
Här hittar du mer information om Toast Bakery Café!

 

Sugerfish, Beverly Hills
Bra sushi hittar du på Sugerfish i Beverly Hills. Men här går det inte att boka bord så det är ett klassiskt kösystem som gäller här.
Här hittar du mer information om Sugerfish!

 

Beverly Hills hotel
Detta 5-stjärniga hotell är en riktig klassiker och även här är det relativt kändistätt. I en romantisk utomhusmiljö kan du njuta av en god sallad till tonerna av pianomusik. Testa McCarthy Salad – den är bäst på lunchmenyn.
Här hittar du mer information om Beverly Hills Hotel!

 

Malibu farm los angeles
Malibu Farm
Om solen skiner måste du ta bilen till Malibu Farm. Ekologiskt står på menyn och utöver god mat är utsikten fantastisk. Detta är en riktig fullpoängare vars besök du inte kommer att glömma i första taget.
Här hittar du mer information om Malibu Farm!

Joan’s on 3rd, West Hollywood
Joan’s on 3rd är en annan pärla med fint betyg från diverse rankingsajter. Utöver frukost och lunch kan du handla med dig delikatesser från den välfyllda disken.
Här hittar du mer information om Joan’s on 3rd!

 

Salt and Straw, Venice
Den absolut godaste glassen i Venice hittar du på Salt and Straw. Den ger även starka crawings långt efteråt så var beredd på att åka tillbaka om du befinner dig i närheten.
Här hittar du mer information om Salt and Straw hittar du här!

 

Shopping

I Venice är shoppingen bäst på Abbot Kinney Blvd. Här finns en rad mysiga fik och butiker som sticker ut bland de vanliga som vi är vana att se. Passa även på att ta en promenad och titta på alla vackra hus vid kanalerna när du ändå är i närheten.

The Grove är en utomhusgalleria där du hittar bland annat TopShop, GAP, Nike, Mac Cosmetics med flera. Är du ute efter lyxmärken som Saint Laurent, Gucci, Prada med flera finns samtliga i gallerian Beverly Center.

los angeles marknad
The Rose Bowl Flea Market, Pasadena
Detta är en av världens största marknader med över 20 000 besökare varje månad. Här finns allt du kan tänka dig inom inredning, möbler och kläder. Marknaden äger rum den andra söndagen varje månad så råkar du vara i LA just då måste du passa på att fynda.
Här hittar du mer information om The Rose Bowl Flea Market!

 

Bra att veta:
1. Du kommer ingenstans utan bil, så att hyra bil är nästan ett måste.
2. Man dricksar överallt så se gärna till att ha 1-dollarsedlar till hands.
3. Uber fungerar superbra i L.A. Prisvärt trots de eviga bilköerna.
4. Boka bord i tid. Många populära restauranger har långa väntelistor.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!