Nöje

Restaurangen Pixie öppnar i Stockholm – pizza, pasta och färggranna drinkar

Den 21 oktober öppnades glasdörrarna till Pixie på Klarabergsviadukten 61 upp för glatt häng, krispig pizza, fantastisk pasta och härliga färgglada drinkar! Metro Mode var på plats och fick provsmaka delar av menyn som höll hög klass! Vi kommer snart tillbaka för en skön aw med goda drinkar och favoriten Spicy Salami pizza!

Foto: Pixie

Pixie sätter sin egen prägel på allt från pizza och pasta till sallader samt drinkar. Med ett hemligt recept för degen och en härlig tomatsås är pizzan signerad Pixie in i minsta detalj. Kom förbi på en krispig pizza eller en härlig pasta, kanske beställer du en öl på burk till eller testar en färgglad drink från baren. Pixie är öppet hela dagen och serverar alternativ som passar till den glada spontanmiddagen, sena brunchen eller drinken inför en pangkväll.

Foto: Pixie

Maten tillagas i det öppna köket så du kan se när pizzorna snurras och mjölet flyger bredvid den färgglada pizzaugnen. Pixie erbjuder en härlig känsla som är både välkomnande och urban. Inredningen är omfamnande med mysiga soffor och färger som kompletteras med grönska samt graffitikonst på väggarna. All musik på Pixie är de roligaste låtarna, oavsett årtal på topplistan. Unika, trendsättande och gamla såväl som nya favoriter spelas för att det ska kännas fredag. För att fira helgen a la Pixie spelas musiken av DJ:s fredag och lördag varje vecka.

Foto: Pixie

Pixie är bjussigt för stora gäng som både kan boka och sitta utan sluttid. Passar perfekt för brunch med vänner och familj för att fira stort som litet. Pixie öppnar den 21 oktober på Klarabergsviadukten 61 och blir granne med restaurangerna wagamama och Griffins’ Steakhouse. Bokningen har öppnat.

Foto: Pixie

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!