Nöje

Rickard Sjöberg klar för Let’s Dance 2023

Rickard Sjöberg är klar för Let’s Dance 2023, det skriver Aftonbladet. “Det är fullt möjligt att jag inte får till det över huvudtaget”, säger han till tidningen.

Foto: TV4

Med Richard Sjöberg är en av Sveriges mest rutinerade och namnkunniga programledare, men dans är något som han inte räknar till sina färdigheter. Ändå beslutade han sig för att ställa upp i Let’s Dance 2023, detta efter att ha fått frågan för tredje gången. Inledningsvis blev det ett nej även denna gång – men hans hustru Annika fick honom på andra tankar:

“Jag [åkte] hem till min fru och då sa hon: ‘Rickard, du har ju skrivit en bok som heter Våga vara modig och då kan man inte tacka nej till det här. Kör så det ryker'”, säger han.

“Kanske bor en dansare i mig”

Enligt Sjöberg själv är han “helt värdelös på att dansa”. Han menar att han inte mår bra på dansgolv, utan känner sig “stor och klumpig”.

Samtidigt utesluter han inte att hans medverkan i programmet skulle kunna locka fram en dold danstalang:

“Sedan jag tackade ja har jag sett dessa jättevackra bilder i mitt inre på hur jag flyger fram på ett dansgolv och skapar något riktigt vackert. Så det kanske bor en dansare i mig, det vet man inte.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!