Nöje

Ricki Lake visar upp sin förvandling efter håravfallet

Ricki Lake har kämpat med håravfall under många år, men nu berättar hon på Instagram att hon äntligen har fått bukt med problemen – och publicerar bilder som visar förvandlingen.

Foto: Instagram @rickilake

I ett inlägg på Instagram visar programledaren och skådespelerskan Ricki Lake hur hennes hår har förändrats under loppet av ett år – från december 2019 till januari 2021.

Har kämpat med håravfall i över 30 år

Det var i februari i år som Ricki Lake berättade för People att hon först började få problem med håravfall för över 30 år sedan – men hon hade hållit sina problem hemliga för omvärlden.

“Jag var rädd för att berätta det”, sa Lake. “Så vitt jag visste hade ingen annan kvinna offentligt pratat om att vara skallig.”

I december 2019 bestämde hon sig till sist för att raka av håret, uppmuntrad av sin pojkvän. Den första januari 2020 publicerade hon en bild av sitt nya jag, och berättade samtidigt om hur håravfallet hade påverkat henne psykiskt genom årens lopp:

“Det har varit nedbrytande, pinsamt, smärtsamt, skrämmande, deprimerande, ensamt, allt”, skrev hon då.

Tackar skandinaviskt företag för resultaten

Idag har Lakes hår – tvärtemot hennes förväntningar – vuxit tillbaka, något som hon kallar för “ett mirakel”. Enligt henne är det skandinaviska företaget Harklinikkens produkter som hon har att tacka för sitt nya hårsvall:

“För de av er som inte vet eller inte minns min personliga resa. De här bilderna visar den dramatiska framgång jag har haft efter att ha använt produkter från Harklinikken”, skriver Lake i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

“Jag har nu följt deras enkla riktlinjer i över två år. Folk frågar mig hela tiden, jag använder deras schampo och balsam dagligen och deras extrakt på natten. Jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet och att äntligen ha kunnat komma till ro med mina problem.”

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @rickilake

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!