Nöje

Rihanna gör comeback, enligt uppgifter

Planerar Rihanna att göra comeback? Mycket tyder på detta efter att en källa berättat för brittiska The Mirror att artisten kan komma att ge sig ut på turné redan nästa år.

Foto: Shutterstock

Efter många års väntan verkar det som om alla Rihanna-fans äntligen kommer få chansen att se sin favoritartist live igen, det rapporterar The Mirror. Enligt tidningen har stjärnan nämligen tecknat ett kontrakt värt 32 miljoner pund – motsvarande nära 430 miljoner kronor – med arrangören Live nation.

Har material till två album

Enligt uppgifter kommer Rihanna ge sig ut på en stor comeback-konsert under 2024 och 2025. Dessutom har hon färdigställt nytt material som räcker till två album.

“Rihanna planerar en comeback-tour i det tysta efter att ha skrivit kontrakt med Live Nation”, bekräftar en källa för The Mirror. “Affären skapades för att underlätta en världsturné och hennes kreativa team arbetar i Los Angeles och ordnar med allt medan hon uppfostrar sina barn. Hon kommer att ge grönt ljus för liveshowen när hon är redo att gå tillbaka till jobbet och har tillräckligt med material för två album att släppa när hon är tillbaka.”

Trots att det var sju år sedan Rihannas senast album Anti kom ut har hon knappast legat på latsidan sedan dess: förutom att hon har fått två barn tillsammans med sin partner, rapparen Asap Rocky, har hon också lanserat skönhetsmärket Fenty Beauty och underklädesmärket Savage X Fenty.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!