Nöje

Rihanna gör ny musik: “Börjar om”

Trots den senaste tidens spekulationer har Rihanna inte gått i pension – tvärtom så förbereder hon sig för att spela in nytt material. “Nu är jag redo att komma tillbaka till studion”, säger artisten till Entertainment Tonight.

Foto: Shutterstock

Nyligen fångades Rihanna på bild i New York iförd en t-shirt med texten: Jag har gått i pension. Detta ledde till spekulationer om att artisten helt lagt musiken på hyllan (det är trots allt åtta år sedan hennes senaste album kom ut) men tack och lov verkar detta inte vara fallet.

Förbereder nytt album

I en kommentar till Entertainment Tonight säger Rihanna att t-shirtens text inte hade någon djupare innebörd:

“Folk blev triggade av det där ordet, ‘pension'”, sa hon vid ett event i Los Angeles tidigare denna vecka. “De sa typ, ‘vi kommer aldrig få ett album nu.’ Ingen läste raden undertill, det stod något i stil med, ‘jag klär aldrig upp mig mer än såhär.'”

Rihanna betonade att hon mycket riktigt håller på att skriva ny musik, men att hon för tillfället “återupptäcker saker”:

“Jag har jobbat på albumet så länge att jag typ lagt det åt sidan och nu är jag redo att komma tillbaka till studion. Jag ska sätta igång – ge mig lite tid!”

Artisten berättade även att hon för tillfället är upptagen med att gå igenom de låtar som hon tidigare bestämt sig för att ha med på albumet – samtidigt som hon skriver nytt material:

“Jag börjar om. Men jag vill inte försumma de låtar som jag faktiskt har, så jag vill gå tillbaka och lyssna på dem med nya öron, med mitt nya perspektiv och se vad som fungerar och vad jag fortfarande älskar.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!