Nöje

Rihanna väntar barn igen – bekräftade efter Super Bowl

Rihanna väntar sitt andra barn tillsammans med pojkvännen ASAP Rocky, det bekräftade stjärnan efter sitt uppträdande på Super Bowl under söndagen.

Foto: Shutterstock

Under söndagskvällen gick årets Super Bowl av stapeln. Denna gång fick Rihanna äran att framträda på eventet – och passade då på att avslöja en glad nyhet.

Rihanna: “Det är viktigt för min son att se det här”

Rihanna fick sitt första barn tillsammans med pojkvännen ASAP Rocky i maj 2022. Nu väntar hon barn igen, något som hon hintade om under sitt framträdande då hon lade ena handen på sin mage.

Senare bekräftade en representant för stjärnan att hon mycket riktigt är gravid igen, det rapporterar Hollywood Reporter.

Rihanna fick först frågan om att uppträda på sporteventet endast tre månader efter sin sons födelse.

“Jag sa, ‘Är du säker? Jag fick barn för tre månader sedan. Borde jag ta så här stora beslut just nu? Jag kommer kanske ångra det här'”, berättade hon i en intervju under söndagen.

Det var till sist hennes lille son som fick henne att bestämma sig för att göra det:

“När du blir mamma så är det något som händer som gör att du känner att du kan ta dig an världen – du kan göra vad som helst. Och Super Bowl är en av de största scenerna i världen, så även om det var läskigt… det är en spännande utmaning. Det är viktigt för min son att se det här.”

@rihanna

hacked

♬ original sound – Rihanna

Fansen: “Kommer aldrig få ett nytt album”

Knappt hade nyheten om Rihannas graviditet släpps förrän fansen började twittra om vad det hela kan innebära för hennes musikkarriär, närmare bestämt utsikterna för ett nytt album.

Rihannas senaste album Anti kom ut 2016, och den kollektiva slutsatsen tycks vara att det sannolikt kommer dröja ett tag innan stjärnan släpper någon ny musik.

En användare kommenterade detta genom att publicera en gif med en gråtande man och orden:

“Jag när jag inser att Rihanna är gravid igen och vi aldrig kommer få ett nytt album.”

“Rihanna är gravid igen. ASAP Rocky kan inte få komma undan med detta”, skriver en annan användare.

“Anti var verkligen hennes sista [album] och det första steget är acceptans”, twittrar en tredje person.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!