Nöje

Rihanna har postat sin första gravidbild – och den är så fin!

Rihanna har precis postat sin första gravidbild på Instagram, och fansen är i extas. Kolla in den fina bilden här!

Foto: Instagram @fentybeauty/@badgalriri

Tidigare i veckan nåddes vi av den glada nyheten att Rihanna och ASAP Rocky väntar barn, och nu har sångerskans fans ännu en sak att glädjas åt: Rihanna har precis postat sin första gravidbild på Instagram.

“Hur gänget äntrade Black History Month”, skrev Rihanna under bilden, där hon poserar i profil i vad som ser ut att vara ett badrum.

Då artisten har 120 miljoner följare är det kanske inte konstigt att inlägget i skrivande stund har över 16 miljoner gilla-markeringar.

“Förhållandet har förändrat henne”

En källa har berättat för People att de blivande föräldrarna är “det sötaste, mest uppspelta unga paret som väntar barn” – och att det var förhållandet med ASAP Rocky som fick Rihanna att vilja bli mamma:

“Hon kunde inte vara lyckligare”, har en källa sagt till tidningen People. “Att ha barn var aldrig något hon fokuserade på, men att vara med Rocky gjorde att hon blev öppen för idén. Hon älskar alla förändringar som hennes kropp genomgår under graviditeten och hon har alltid hyllat gravida kvinnor i sina visningar med Fenty.”

Källan berättar även att ASAP Rocky har “skämt bort” Rihanna ända sedan första början:

“Många män har försökt ta henne med storm, men Rocky lyckades med att faktiskt göra det. Han är otroligt romantisk och skickar ständigt blommor som fyller hela rum till henne. Hon har aldrig känt så här innan och det här förhållandet har förändrat henne.”

Källa: People

Foto: Instagram @badgalriri

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!