Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Rihanna rasar mot Snapchat efter misshandelsskämt: “Ni svek oss – och borde skämmas!”

I februari twittrade Kylie Jenner att hon dissar Snapchat efter deras senaste uppdatering, och företaget förlorade flera miljarder kronor i aktievärde. Nu kommer ännu ett bakslag för appen – den här gången efter en minst sagt opassande annons som skämtar om Chris Brown misshandel av dåvarande flickvännen Rihanna. 

Foto: REX Features
Källa: Resume.se

Annonsen, som är för ett spel, frågar om användaren hellre skulle “daska till Rihanna eller slå Chris Brown”. Reklambudskapet dök upp på Snapchat under helgen och började spridas efter att flertalet följare reagerat på den uppenbara olämpligheten i att skämta om misshandel i nära relationer. År 2009 dömdes Chris Brown till samhällstjänst efter att ha misshandlat sin dåvarande flickvän Rihanna. Under torsdagen publicerade Rihanna en instagram story där hon uppmanar sina fans att bojkotta Snapchat:

“… alla kvinnor, barn och män som har fallit offer för våld i nära relationer och särskilt dem som inte har tagit sig ur det ännu… Ni svek oss! Ni borde skämmas. Kasta bort appen”, skriver hon.

Foto: Instagram story/@badgalriri

Snapchat har bett om ursäkt i ett uttalande där de säger att annonsen raderades så snart de fick kännedom om att den godkänd (trots att den strider mot deras annonseringsregler) och att de är ledsna över situationen som uppstått, skriver BBC. Den felaktiga annonsen kommer dock att stå Snapchat dyrt då det just nu – som en löpeld – sprids skärmdumpar runt om på sociala medier där Snapchat-användare raderar appen från sina telefoner.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!