Nöje

Robinson 2022 – deltagarna berättar om helvetesnatten

Deltagarna i årets upplaga av Robinson blev först överlyckliga när de tilldelades en stor påse bönor – tills de drabbades av matförgiftning. “Det har varit vidrigt”, säger Hanna Bergwall från lag syd.

Foto: Skärmdump TV4

Det var i det nionde avsnittet av Robinson 2022 som två utvalda deltagare från varje lag fick välja mellan en liten påse bönor och en fördel för dem själva, eller en större påse bönor till laget. Både lag syd och lag nord fick en stor påse bönor.

“De här bönorna är helt avgörande”, säger Gorm Hallberg Lange från lag nord i programmet. “Hade vi inte fått de här bönorna så hade vi inte haft en chans. Nu känner jag att vi kommer bli superstarka.”

Foto: Skärmdump TV4

“En helvetesnatt”

Men för lag syd visade sig bönorna vara långt ifrån en fördel. Dagen efter att de festat på bönorna visade det sig att deltagarna drabbats av matförgiftning:

“Det har varit en helvetesnatt får man väl ändå säga”, berättar Hanna Bergwall, lagkapten för lag syd. “Det har blåst och regnat, vi har varit blöta och kalla. Och sen, till råga på allt, så har vi blivit matförgiftade. Det har varit vidrigt.”

Deltagaren Sandra Cucarano berättar att samtliga medlemmar i laget drabbades av magsjuka:

“Vi har spytt och haft sprutdiarré. Det är inte mycket som tar kål på mig men den här natten har varit för jävlig.

Källa: TV4

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!