Nöje

Robinson 2022 – grova misstaget i första avsnittet

Lag syd fick en skakig start i gårdagens premiär av Robinson. I sin iver att få en fördel missade deltagarna nämligen en avgörande del av programledaren Anders Öfvegårds instruktioner.

Foto: TV4

Under söndagen hade årets upplaga av Robinson premiär. För lag syd var det inte den bästa starten på tävlingen då de gick miste om alla sina ägodelar.

“Tänkte inte på laget”

I programmet står deltagarna i lag syd samlade på en flotte en bit från stranden när de fick reda på att första person in i land får en fördel. Deltagarna hoppar då snabbt i vattnet och tar sig in till stranden där en kista väntar, utan att lyssna färdigt på programledaren Anders Öfvegårds instruktioner.

Foto: TV4

Deltagarna inser för sent att de inte får lov att återvända till flotten och hämta sina saker, något som de hade fått reda på om de lyssnat klart på instruktionerna.

“Ja det är lite synd att vara utan alla sina grejer men jag tänker att vi vinner tillbaka det sen /…/ Det löser sig”, säger Isabella Resmark som hann först fram till kistan och därmed blev lag syds lagkapten.

Foto: TV4

“Isabella tänkte verkligen inte på laget i sin helhet”, säger deltagaren Per Grape. “Det här är inget one man band, det måste man fatta snabbt. Hon kanske inte får den bästa starten som ledare för laget.”

Källa: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!