Nöje

Robyn släpper nytt album och hennes avslöjande är klockrent

I år har det gått åtta år sedan vi senast fick ett helt nytt album från Robyn och nu verkar väntan äntligen vara över. Robyn avslöjade nämligen i en tweet att ett nytt album är på gång.

robynFoto: Getty Images

Vi är många som har väntat på att äntligen få höra någonting nytt från Robyn, en uppföljare till succén Body Talk. Nu har vi äntligen fått en bekräftelse från Robyn att nytt material är på gång. Hon svarar ett fan på Twitter som undrar vem som bestämmer när hennes nya album kommer. På det svarar Robyn: “Det är jag. Någon gång under nästa år honey”. Ett svar som har fått fans världen över att jubla men också att spekulera i att det nya albumet kommer heta just Honey.

2010 släppte Robyn det sista albumet i sin trilogi Body Talk, en trilogi som blev hyllad världen över. Sedan dess har vi inte fått något nytt album från den svenska superstjärnan. 2017 hördes dock en ny singel från Robyn i tv-serien Girls men som enligt artisten själv inte var redo att släppas offentligt. Hon mixade klart den endast för serien, då Len Dunham frågat Robyn om de fick använda någonting från henne i serien.

Nu längtar vi bara tills att vi får ett exakt datum på när albumet kommer att släppas!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!