Nöje

Robyn spelar live nu på fredag – se det gratis i sociala medier!

Älskar du också Robyn – den svenska artisten som har utsetts till både det förra decenniets låtskrivare och som har gjort 10-talets låt? Nu kan du se henne live och fira in helgen i sociala medier – redan på fredag!

Foto: Instagram @betsnewman

“Dancing On My Own” är en av Robyns stora hits, och nu på fredag kan du göra just det – tillsammans med ingen mindre än artisten själv. Nyligen postade hon nämligen ett klipp på sin Instagram där hon pushar för Club DOMO (Dancing On My Own) på fredag kväll klockan 21 svensk tid.

Spelningen kommer enligt NME att vara ett DJ-set – en av Robyns andra talanger utöver att vara en otrolig liveartist och skapare av årtiondets absolut bästa låt enligt anrika Rolling Stone, och du kan ta del av den genom Robyns officiella Facebook, YouTube och Twitch.

Robyn skulle bland annat ha uppträtt på de brittiska festivalerna Glastonbury, Parklife och Lovebox i sommar innan de blev inställda på grund av coronaviruset. Svenska Way Out West skriver dock att de fortsätter med förberedelserna som vanligt inför festivalen i augusti – och om restriktionerna har lyfts till kommer vi alltså ha chansen att se Robyn på åtminstone en livespelning i sommar. Vi håller tummarna!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!