Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

16 roliga sällskapsspel som maxar sommarkvällarna

Samla familjen eller vännerna och maxa sommarkvällarna med ett roligt sällskapsspel. Vi listar 15 superroliga spel som garanterat kommer locka fram både skratt och en och annan besserwisser.

Foto: Pexels

Tips på de roligaste sällskapsspelen!

Oavsett om du gillar klurig frågesport, strategiska långkörare eller roliga partyspel finns det något för dig. Se våra 15 tips nedan för en garanterat rolig kväll!

Sing Sing KÖP

Sing Sing

Sing Sing är spelet som bjuder upp till sång! Du vet alla de där låtarna du har i huvudet utan att du bett om det, de som bara finns där? Festspelet Sing Sing trycker på play! Tillsammans med karaokebaren Sing Sing har vi kokat ner massvis med data till 300 låtar som vi vet att folk älskar att sjunga – och ett spel som du lär dig på 10 sekunder. Och du, man behöver inte kunna sjunga.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Prosecco Pong KÖP

Prosecco Pong

Vi introducerar den glamorösa kusinen till det klassiska amerikanska spelet Beer Pong, även kallat det ultimata festspelet. Men alla gillar kanske inte ljummen öl som dricks ur röda plastglas? Med prosecco-pong så blir festen snäppet finare och har något mer klass.

Påbörja festen med att poppa dina goda prosecco-flaskor! Beerpong? Glöm det! Det här är prosecco-pong

Pris: 149 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Galenpanna KÖP

Galenpanna

Galenpanna är ett superroligt familjespel där du med hjälp av ledtrådar av dina medspelare ska lista ut vilken kändis du är och var du befinner dig någonstans.

Pris: 349 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Mer eller mindre KÖP

Mer eller mindre

Mer eller Mindre Sällskapsspel är ett superroligt frågespel med 300 kluriga frågor om antal, årtal, längd, djup, bredd, vikt, höjd och tid. Alltså frågor som de allra flesta inte kan svara på! Så gör dig redo för en fartfylld spelkväll med massor av skratt.

Pris: 349 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Sanning eller skitsnack KÖP

Sanning eller skitsnack

Det kan väl inte vara sant… Kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog? Att gifta män ger mer dricks på restaurang än män som är singlar? Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA? Sanning eller skitsnack? Det är precis vad det här spelet handlar om!

Pris: 169 kronor.

Finns även hos CDON!

 

KÖP

Nästa bild
Med andra ord KÖP

Med andra ord

Ett familje- och partyspel som går ut på att du ska säga samma sak, med andra ord, under tidspress.

Pris: 279 kronor.

Finns även hos Coolshop!

 

KÖP

Nästa bild
Helt hysteriskt KÖP

Helt hysteriskt

En spelare får ett hemligt ord, t ex badboll. Nu ska du, samtidigt som du är under TVÅNG, försöka lista ut det hemliga ordet. Till din hjälp finns det frågor på spelplanen som t.ex storlek, ljud, doft etc. TVÅNG kan vara:
-Att tala med finsk brytning
-Inleda varje mening med “visserligen är jag en idiot men…”
-Att hela tiden hålla ett finger på din näsa eller…

Ofta gäller flera TVÅNG samtidigt! Som du förstår blir det inte bara roligt – det blir hysteriskt roligt!

Pris: 239 kronor.

Finns även hos Jollyroom!

 

KÖP

Nästa bild
Absolut överens KÖP

Absolut överens

Ett tempofyllt spel om allt det ni trodde ni var överens om. Du och din lagkamrat ska svara på roliga frågor, utan att visa svaren för varandra.

Pris: 419 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Röda tråden KÖP

Röda tråden

Röda tråden är ett familjespel där det gäller att koppla ihop 10 till synes udda saker för att komma fram till den gemensamma nämnaren. För varje ledtråd blir det lättare att lösa gåtan, men det är inte alltid den som har levt längst eller läst mest som kan klura ut det rätta svaret. Spelet innehåller 160 gåtor med vitt skilda kategorier som svenska uttryck, kända personer, sagofigurer eller spännande uppfinningar.

Pris: 150 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vem vet mest? KÖP

Vem vet mest?

Nu kan du spela det enormt populära TV-frågespelet i ditt eget vardagsrum! Spela genom rond 1 och rond 2 och försök samla mest poäng i finalen. Bjud in dina vänner och ta reda på vem som egentligen vet mest!

Pris: 399 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
På 5 sekunder KÖP

På 5 sekunder

‘3 snabba svar’ har bytt namn! Det borde vara hur lätt som helst att säga ”tre saker som är gratis”. Men klarar du det under tidspress? Du har max 5 sekunder på dig! Tre snabba svar är ett superkul partyspel eller familjespel som garanterar många skratt!

Pris: 419 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Sanning eller konsekvens KÖP

Sanning eller konsekvens

Detta är ett utav Sveriges mest populära partyspel! Välj om du vill svara på en fråga (sanning) eller göra en utmaning (konsekvens). Dra ett kort och svara på frågan eller utför uppdraget. Spelet fortsätter sedan medsols.

Pris: 160 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Med vilda gester KÖP

Med vilda gester

Spelet där allt är tillåtet – utan att säga ett enda riktigt ord.

Du dribblar utan boll, låtsas skjuta, skriker Yeahhh! MÅL, ropar din lagkamrat. RÄTT! Du låtsas skära upp ett bröd, på med pålägg, tar en tugga. SMÖRGÅS! fel! …BRÖD!! fel! …tiden går… Motspelarna tror att de kan svaret. De börjar pipa med sina pipor för att stressa och försöka sabotera för er,. TUGGA!!! Ropar din lagkamrat. RÄTT! Fort vi hinner en pollett till! En ljuduppgift? Vissla “Små grodorna”. Nu blir det tufft. Har du någonsin lyckats vissla när magen slår kullerbyttor av skratt?!!
Upptäck ett nytt spel som är sanslöst roligt ända in i mål!

Pris: 349 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Cards Against Humanity KÖP

Cards Against Humanity

Cards Against Humanity är ett underhållande partyspel för dig som inte alltid är så fin i kanten. Spelet tänjer något på de humana gränserna men är hysteriskt roligt för de med rätt humor. Du kommer snart förstå varför spelet kallas ”A party game for horrible people”.

Pris: 499 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Bezzerwizzer KÖP

Bezzerwizzer

Utmana familj och vänner i det klassiska frågespelet Bezzerwizzer! Det här är en ny variant med över 3000 nya frågor att briljera genom att svara på. Vad har Medelpad för landskapsdjur? Och hur många bultar finns det i Ölandsbron? I det här spelet gäller det att ha huvudet på skaft och svara på frågorna som är uppdelade i 20 olika kategorier där du själv påverka vilka frågor du ska få besvara.

Pris: 387 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sequence KÖP

Sequence

I Sequence använder du dina kort för att placera markörer på spelplanen som matchar korten. Varje kort i leken kan ses på spelplanen 2 gånger, utom knektarna som har jokerfunktion. Spelarna delar in sig i 2 lag och turas om att spela kort från sin hand. Målet med spelet är att få 5 i rad på spelplanen två gånger och laget som lyckas med detta vinner. I Sequence är det tur, uppmärksamhet och en smula strategi som är det vinnande konceptet. Spelet har varit en storsäljare länge och lockat till många skratt vid soffborden.

Pris: 349 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!