Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Roligaste sällskapsspelen – Utmana familjen under ledigheten

De flesta stora bråk måste ju ha börjat med att man spelat ett spel? Det är som upplagt för konflikter. Men finns det något bättre än att vinna i ett klassiskt sällskapsspel? Tror inte det. Här är våra favoritspel – perfekta för en mysig dag i jul.

Foto: Unsplash

Det bästa med spel är ju när man vinner eller? Men här listar vi spelen som faktiskt är (tror det eller ej) lika roliga, oavsett om du vinner eller förlorar. I bildspelet hittar du klassiker som “Med andra ord” och “Twister” men också nya favoriter som “Ryktet går” och “Hint”. Spel som piggar upp bland all julmat och som garanterat kommer få dig att vika dig av skratt.

När då då? KÖP

När då då?

Hur bra koll har du egentligen på när saker och ting hände i historien? Roligt spel som passar alla!  Vi kan ju också säga att du kommer att lära dig någonting nytt, men vi alla vet att man glömmer bort allt på en sekund.

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Twister KÖP

Twister

En klassiker som sätter din smidighet på prov. Vi får väl se vem som är smidigaste efter diverse julmat och julfika …

Pris: 259 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bezzerwizzer KÖP

Bezzerwizzer

Vi har väl alla en besserwisser i vår närhet. Det här spelet sätter dem på prov. Ett roligt frågespel där du faktiskt kan vinna över besserwissern.

Pris: 599 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ticket to Ride KÖP

Ticket to Ride

Ett strategispel som inte är för komplicerat och som alla kan tycka är kul. Det gäller att få ditt tåg att åka till så många stationer som möjligt, men det är ett plus om hela tågsträckan hänger ihop.

Pris: 337 kronor.

(Nedsatt 15%)

Finns även hos Coolshop!

KÖP

Nästa bild
Hint KÖP

Hint

En fantastisk blandning mellan rita gissa spring, så ska det låta och charader. Det gäller att få dina medspelare att förstå vad du menar, kanske genom att rita olika saker, imitera med kroppen eller nynna en sång. Det är svårt att sluta spela det här spelet.

Pris: 429 kronor.

Finns även hos CDON!

KÖP

Nästa bild
Rappakalja KÖP

Rappakalja

En klassiker som vi inte tröttnar på i första taget. Spelet där det går ut på att ljuga så bra som möjligt, är ett plus om du har bra fantasi. Ju knäppare du är desto roligare blir det.

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild
Med andra ord KÖP

Med andra ord

Spelet som kan få vem som helst att bli ovänner. Förklara ett ord med andra ord på tid. Svårt, kul och stressande. Vi lovar att du kommer skrika: “Fattade du inte att att jag menade snickare!”, eller något liknande. Ett plus som du spelar med såna du känner, för dina sämsta sidor kommer att komma fram.

Pris: 220 kronor.

Finns även hos Coolshop!

KÖP

Nästa bild
Absolut överens KÖP

Absolut överens

Här gäller det att vara överens med din lagkamrat. Ni ska svara på en fråga och skriva ner era svar. Ni får poäng för varje sak ni svarat samma på. Varning, upplagt för bråk!

Pris: 399 kronor.

Finns även hos Jollyroom!

KÖP

Nästa bild
Cluedo KÖP

Cluedo

Vem är mördaren, vad är mordvapnet och var skedde mordet. Det är de tre sakerna du ska ta reda på. I det här spelet kan du uppfylla alla dina drömmar om att bli detektiv! Här kan du både känna dig hur dum som helst och sjukt smart.

Pris: 279 kronor.

KÖP

Nästa bild
På riktigt? KÖP

På riktigt?

Ett spel där du ska svara på vad som är falskt och vad som är sant. Det låter ju hur enkelt som helst, eller?

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ryktet går... after dark KÖP

Ryktet går... after dark

Tänk dig viskleken fast du ritar det istället för att viska. Det är så en kan beskriva det här spelet. Du ritar en sak på ett papper, den bredvid ska skriva det du ritat, den bredvid denna ska rita det den skrivit osv. Detta spel är så roligt att du dubbelviker dig! Denna version är dock inte barnvänlig, men finns en sån version också.

Pris: 399 kronor.

Finns även hos Babyland!

Finns även hos Stor & Liten!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!