Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Rosé + glitter = världens vackraste marshmallow!

När rosé, rosa och glitter kombineras kan det inte bli något annat än succé. Därför jublade vi nästan lite när vi fick se dessa magiska rosé-marshmallows.

rose-guld-marshmallow-qFoto: XO Marshmallow

Det är det amerikanska marshmallowföretaget XO Marshmallows som har tagit fram denna fantastiska lilla skapelse. Det är alltså en fluffig rosa marshmallow med ett lager ätbart rosé-guldigt glitter och som smakar rosévin. Vinet i sig har toner av körsbär och hallon som kommer igen i den fluffiga godisen.

Foto: XO Marshmallow

Varje marshmallow är handgjord och det finns tolv stycken i varje förpackning. Som självklart också är rosa och guldig! En förpackning kostar 15,95 dollar, ungefär 145 kronor. Men nu till den tråkiga nyheten, de skickar tyvärr inte dessa godingar utomlands. De kan inte vara säkra på att godiset håller i kvalitet om det ska skickas långt. Vi hoppas att de ändrar sig så vi får smaka! Har du vägarna förbi USA kan du åka till Chicago där deras café och butik ligger.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!