Roséchampagne - 6 lyxiga och vackra drinkar med smak av sommar
Publicerad den 9 juni 2021 av Metro Mode
Lyxa till det med festliga sommardrinkar till kalaset. En bubblig, rosafärgad och svalkande drink gör festen eller altanhänget lite extra härligt. Vi tipsar om 6 drinkar som definitivt sätter lite extra guldkant.

Se våra 6 bubbliga recept nedan!
Rosa champagnedrink med hallonsorbet
Du behöver: Hallonsorbet Roséchampagne Färska hallon. Gör så här: Lägg en skopa hallonsorbet i valfritt champagneglas. Fyll upp med roséchampagne och garnera med färska hallon. Servera! Recept & foto: thecookierookie.com
Rosa champagne med sockervadd
Du behöver: Roséchampagne Fläderlikör Sockervadd, i receptet används sockervadd med jordgubbssmak. Gör så här: Lägg ner lite sockervadd i varje glas, addera en skvätt fläderlikör och toppa upp med champagne. Mums! Recept & foto: www.laurenconrad.comRosé Spritz
Du behöver: 30 g Hallon 6 droppar Rosenvatten 1/2 tsk Citronjuice 8 cl Vodka Is Roséchampagne Gör så här: Häll ner vodka, citronsaft och rosenvatten i en shaker fylld med is. Tillsätt hallonen och rör om. Sätt på locket och skaka ordentligt, sila ner glasen! Klart! Recept & foto: www.aberdeenskitchen.comLove Portion
Du behöver: 1 flaska Roséchampagne 1 dl Björnbär, samt några extra för dekoration. 1 dl Socker 1 dl Vatten 4 kvistar timjan för dekoration Gör så här: Lägg ner björnbär, socker och vatten i en kastrull, låt koka upp och sedan sjuda i cirka 10 minuter. Ställ åt sidan och låt svalna. Lägg ner 2 msk av sockerlagen i botten av varje glas, fyll upp med champagne och dekorera med timjankvistar och björnbär. Recept & foto: www.jacquelynclark.comRosé French 75
Du behöver: 4,5 cl Rosa gin 1,5 cl Citronjuice 1,5 cl Sockerlag 10 cl Roséchampagne Is Gör så här: Lägg is, gin, citronsaft och sockerlag i en shaker och skaka. Sila ner i ett glas och fyll upp med roséchampagne. Recept & foto: www.thefeedfeed.comRosédrink med glittrig touch
Du behöver: Roséchampagne Jordgubbspuré Ätbart glitter Gör så här: Blöt glasets kant med en bit papper. Häll ut glittret på en tallrik, vänd glaset upp och ned så glittret fastnar på kanten. Lägg en klick jordgubbspure i botten på glaset, toppa upp med champagne och dekorera med lite extra glitter på toppen! Recept & foto: www.laurenconrad.com