Nöje

Ross Andrew Paquette om uppbrottet med Molly Rustas: “Borde ha fokuserat mer på varandra”

Tidigare denna månad släppte Molly Rustas den tråkiga nyheten att hon och fästmannen Ross Andrew Paquette hade gått skilda vägar. Nu berättar Paquette om känslorna kring uppbrottet för Hänt.

Foto: Instagram @mollyrustas

Det var 2018 som influencern Molly Rustas träffade Ross Andrew Paquette under en semester på Ibiza. De två föll snabbt för varandra och två år senare förlovade de sig. Följande år meddelande paret att de väntade barn: sonen Charlie som föddes i april 2022.

Foto: Instagram @mollyrustas

“Kommer göra vårt bästa”

I början av augusti meddelade Rustas sina följare på Instagram att hon och fästmannen hade gått skilda vägar. Kort därefter kom influencern med ännu ett stort besked: hon och Paquette väntar sitt andra barn, något som framkom i ett senare inlägg på samma plattform.

Nu berättar Paquette för Hänt hur framtiden kommer se ut mellan honom, Rustas och deras barn. Bland annat berättar han att kommer att bo kvar i Sverige:

”[V]i hade byggt ett liv som inkluderar Sverige och jag är säker på att jag fortfarande kommer att få det att fungera med eller utan Molly”, skriver han till tidningen.

Paquette skriver också att han “självklart” kommer träffa sin son “när saker och ting lugnat ner sig”:

“Tyvärr är det olyckligt då jag inte kan träffas varje dag för närvarande på grund av begränsningar på båda sidor.”

Att bli pappa igen under rådande omständigheter beskriver han som “komplicerat”:

“[J]ag tror att vi borde ha fokuserat mer på varandra och skapa den bästa familjen innan det här beslutet. Men självklart kommer vi att göra vårt bästa framåt.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!