Nöje

Rullstolsburna flickan blev Askungen i sagolik vagn till Halloween – se mammans fiffiga idé

En rullstol blev Askungens vagn för en kväll när amerikanska Tiffany Breen skapade en förtrollande Halloween-kostym till sin dotter Roslyn. “Jag ville att hon skulle få positiv uppmärksamhet”, berättar Tiffany i en intervju med Fox 17 News.

Foto: Tiffany Breen FB

Heidi Klums galna Halloween-looks i all ära, men inget är mer imponerande än en kreativ, hemmagjord utklädnad.

“Ville att hon skulle få positiv uppmärksamhet”

Ett exempel på detta är den oförglömliga kostym som amerikanska Tiffany Breen skapade till sin dotter Roslyn 2017. Roslyn, som då var 3 år, har suttit i rullstol i hela sitt liv på grund av ett odiagnostiserat tillstånd som gör att hon inte kan gå eller stå upp.

Med hjälp av julbelysning, rockringar och annat material förvandlade Tiffany dotterns rullstol till en vagn värdig Askungen, ett grepp som blev så lyckat att det uppmärksammades i media.

“Roz kommer för alltid att vara min lilla prinsessa”, berättade Breen för Fox 17 News. “Hon älskar Disney och prinsessor, så Askungen var definitivt något som vi visste att hon ville klä ut sig till.”

Roslyn själv fick givetvis en outfit värdig den berömda prinsessan, med en blå balklänning och glittriga skor. När hon uppenbarade sig i sin lysande vagn på sitt Halloweenfirandet på ett lokalt zoo hördes flera personer säga att Askungen hade anlänt – en reaktion som infriade mamma Tiffanys förhoppningar:

“Jag ville att hon skulle få positiv uppmärksamhet”, sa hon. “Ibland är det många som stirrar [på Roslyn] av olika anledningar.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!